Ne maradj le nőnapi ajánlatunkról, március 8. éjfélig bármely 2 étrend-kiegészítő mellé

nap
óra
perc
másodperc

Nincs termék a kosaradban.

Nőnapi ajánlat: március 8-ig bármely 2 étrend-kiegészítő termék mellé S7 Óceáni gyöngyport ajándékozunk Neked!

nap
óra
perc
másodperc

KÖVESS ITT

Komplexcsonterősítő csomag

Komplexcsonterősítőcsomag

seven-sekina-bones-gyongypor-es-sheker-csomag

Komplex csonterősítő csomag

Az idő múlásával a testünk több csontszövetet veszít, mint amennyit képez. Éppen ezért az egészséges étkezésen és rendszeres mozgáson túl érdemes extra figyelmet fordítani a csontok egészségének megőrzésére.
Az alma-szőlő ízű S7 Bones Kollagénnel italpor FORTIBONE® kollagénpeptideket tartalmaz, amelyek klinikailag bizonyítottan fokozzák a csontsűrűséget, illetve a csontok rugalmasságát és erejét. A 100%-os tisztaságú S7 Óceani Gyöngypor magas kalciumtartalma szintén hatékonyan védi a csontozatot, emellett pedig a rugalmas, fiatalos bőrkép megőrzéséhez is hozzájárul. Ráadásul, hogy a fogyasztásuk igazán kényelmes és élvezetes legyen, ajándékba egy stílusos, fehér shakert is adunk.

S7 Óceáni Gyöngypor

S7 Bones

S7 Óceáni Gyöngypor

+

S7 Bones

+

AJÁNDÉK Shaker

+

AJÁNDÉK Shaker

69.760 Ft

Készleten Ingyenes magyarországi szállítással

QUANTITY:
×

Értesítés a termék elérhetőségéről

Add meg adataidat, és e-mailben, valamint SMS-ben az elsők között értesítünk, ha a termék újra elérhető raktrákészletünkről.

A Termékcsomag tartalma

S7 Bones
S7 Bones Kollagénnel: alma-szőlő ízű italpor, amely FORTIBONE® kollagénpeptideket tartalmaz. Ez a speciális étrend-kiegészítő bizonyítottan fokozza a csontsűrűséget, és hozzájárul a csontok egészségének megőrzéséhez.
seven-sekina-s7-oceani-gyongypor
S7 Óceáni Gyöngypor
100% óceáni gyöngyporból álló, prémium minőségű étrend-kiegészítő. Ez a természetes készítmény gazdag kalciumforrás, emellett többek között revitalizáló és gyulladáscsökkentő hatással is rendelkezik. Külsőleg pakolásként vagy belsőleg, akár italba, ételbe keverve is áldásos hatású.
Seven Sekina fehér shaker - S7 shaker
AJÁNDÉK fehér Shaker
A csomaghoz ajándékba jár egy stílusos és praktikus fehér shaker,
amely tökéletes az S7 Óceani Gyöngypor és az S7 Bones Kollagénnel termékek keveréséhez.

Hírlevél feliratkozás

Tájékoztatónkból mindent megtudhatsz az ősi keleti tudást és a modern nyugati technológiát egyesítő Seven Sekina termékek összetételéről és hatásmechanizmusáról.