INGYENES ÉLŐ, ONLINE BESZÉLGETÉS

nap
óra
perc
másodperc

EGY SPORTSÉRÜLÉS NEM A VÉG

Nincs termék a kosaradban.

INGYENES ÉLŐ, ONLINE BESZÉLGETÉS

nap
óra
perc
másodperc

EGY SPORTSÉRÜLÉS NEM A VÉG

KÖVESS ITT

S7 Body ajándékutalvány

Az ajándékutalvány bármelyik S7 Body kollagénes termékre beváltható.

Neked, mint ajándékozónak, a megrendelést követően küldünk egy e-mailt, benne egy nyomtatható ajándékutalvánnyal. Az e-mailt bármikor továbbíthatod az ajándékozott e-mail címére, vagy kinyomtathatod a csatolmányban található ajándékutalványt, mellyel személyesen lepheted meg szeretteidet. Az ajándékutalvány a megrendeléstől számított 90 napig érvényes.

Az egyedi kuponkódot tartalmazó ajándékutalványt a regisztrációkor, vagy a fizetési oldalon megadott e-mail címre küldjük.
Az e-mailt bármikor továbbíthatod az ajándékozott e-mail címére, vagy kinyomtathatod a csatolmányban található ajándékutalványt, mellyel személyesen lepheted meg szeretteidet.

29.880 Ft

QUANTITY:
×

Értesítés a termék elérhetőségéről

Add meg adataidat, és e-mailben, valamint SMS-ben az elsők között értesítünk, ha a termék újra elérhető raktrákészletünkről.

SEVEN SEKINA

BODY COLLECTION

S7 Tendons
Az inakért

TENDOFORTE® kollagénpeptid tartalmú, málna ízű italpor S7 Óceáni Gyöngyporral, L-argininnal, rézzel, cinkkel és növényi kivonatokkal.

S7 Joints
Az ízületekért

FORTIGEL® Kollagénpeptid tartalmú, narancs-mangó ízű italpor S7 Óceáni Gyöngyporral, metil-szulfonil-metánnal (MSM), kondroitin-szulfáttal, indiai tömjénfa, borsmenta, szibériai ginzeng kivonattal.

S7 Bones
A csontokért

FORTIBONE® kollagénpeptid tartalmú, alma-szőlő ízű italpor S7 Óceáni Gyöngyporral, kalciummal, K-vitaminnal és
D-vitaminnal.

S7 Muscles
Az izmokért

BODYBALANCE® kollagénpeptid tartalmú, citromos jegestea ízű italpor SEVEN SEKINA gyöngyporral, magnéziummal,
kalciummal, D-vitaminnal
és fekete tea kivonattal.

Hírlevél feliratkozás

Tájékoztatónkból mindent megtudhatsz az ősi keleti tudást és a modern nyugati technológiát egyesítő Seven Sekina termékek összetételéről és hatásmechanizmusáról.