INGYENES ÉLŐ, ONLINE BESZÉLGETÉS

nap
óra
perc
másodperc

EGY SPORTSÉRÜLÉS NEM A VÉG

Nincs termék a kosaradban.

INGYENES ÉLŐ, ONLINE BESZÉLGETÉS

nap
óra
perc
másodperc

EGY SPORTSÉRÜLÉS NEM A VÉG

KÖVESS ITT

S7 BodyCollection

SCROLL

Seven Sekina Pearl powder - Gyöngypor - Igazgyöngy por

A BODY COLLECTION

fő összetevője az óceáni gyöngypor.

A legmagasabb minőséget képviselő, 100 százalékban természetes, magas felszívódású, biológiai tisztaságú óceáni gyöngypor különlegesen sokrétű pozitív élettani hatással rendelkező conchiolin fehérjével. A gyönygpor egy elsőrangú adaptogén, amelyet évezredek óta használ a hagyományos kínai orvoslás (TCM). A gyöngykivonat az igéző távol-keleti szépség titka – kötelező a ragyogó vitalitáshoz.

SEVEN SEKINA

BODY COLLECTION

Klinikailag bizonyított hatékonyságú formula számos nyomelemmel, aminosavval, valamint szabadalmaztatott bioaktív kollagénpeptiddel (GELITA BCP®)

A test és a lélek sugárzó egyensúlya, a lehengerlő szépség és karizma 3000 éves titka a holisztikus orvoslás és a legmodernebb technológiai innovációk ötvözésének köszönhetően

Adaptogén étrendkiegészítő, amely a természet kincsének jótékony ragyogását és a valódi luxus kiváltságos kényeztetését integrálja a lendülettel teli mindennapokba

Hírlevél

feliratkozás

Tájékoztatónkból mindent megtudhatsz az ősi keleti tudást és a modern nyugati technológiát egyesítő Seven Sekina termékek összetételéről és hatásmechanizmusáról.